Kunderna är alltid i fokus

Som kund hos oss riskerar du aldrig att någon av dina produkter glöms bort eller hamnar mellan några stolar. Tack vare ett väl fungerande affärssystem är det möjligt för oss att styra och tydliggöra produktionsflödet ner i dess minsta detalj.

Det innebär att vi via vår samarbetspartner Produktionsekonomi ända sedan 1990 har tillgång till ett MPS-system, Prodtime, som är helt specialanpassat för våra behov och som kontinuerligt utvecklas och uppdateras.

Därmed har vi en mycket effektiv lösning för såväl produktionsstyrning som affärsutveckling. Samtliga av våra produktionsenheter har dessutom sin egen dator för att enkelt ha tillgång till den körplan som gäller och samtidigt kunna se var i produktionsflödet som artiklarna befinner sig.

Att kunna planera vår produktion helt efter våra kunders önskemål är ständigt i vårt fokus och något som vi aldrig gör avkall på.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår