Vi är din samarbetspartner!

Flexibla • Noggranna • Leveranssäkra • Kostnadseffektiva

Utan att överdriva är Kinnex Mekaniska i Götene ett framtidsföretag inom legotillverkning på den svenska marknaden och i viss utsträckning även för export!

Vi ser till att använda teknik, kunskap och logistik för att bygga en flexibel organisation under ständig tillväxt.

Med våra kunders krav och förväntningar i fokus bygger vi långsiktiga affärsrelationer där partnerskapet mellan oss är vårt viktigaste mål. Att dessutom kunna leverera mervärden utöver det förväntade ger såväl oss som våra kunder en stor tillfredsställelse.

Tack vare engagerade och kunniga medarbetare är det naturligt för oss att möta upp mot våra egna högt ställda krav som följer ledorden i rubriken: Flexibla, noggranna, leveranssäkra och kostnadseffektiva! Inte minst vet vi att vi gör detta genom att våra kunder mäter oss, samtidigt som vi kontinuerligt genomför egna uppföljningar för att nå de mål vi gemensamt sätter upp med dig som kund.

Vårt kvalitetssystem stärker det partnerskap som vi eftersträvar med alla våra kunder och som vi sätter en ära i att ha under en lång tid tillsammans.

Välkommen som kund hos Kinnex!

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår