VI SÖKER

Mättekniker

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven mättekniker till vår kvalitetsavdelning. Arbetet innebär höga krav på noggrannhet och självständighet. Arbetsuppgifterna för mättekniker hos oss är att utföra mätningar med hjälp av mätdon, både manuella och CMM maskiner samt och programmering av mätpunkter. Stödjer och återkopplar till produktionen vid mättekniska frågor samt upprättar och underhåller mätinstruktioner.

Vi söker dig som har relevant utbildning eller arbetserfarenhet inom mätteknik. Med kunskaper inom mätning av applikationer med hjälp av mätdon, både manuella (skjutmått, mikrometer) och CMM maskiner samt inom programmering av mätpunkter.

Arbetet är på heltid och dagtid.

ÖVRIGT

Urvalsarbetet kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag. Vänligen ange Mättekniker i ämnesraden vid din ansökan. Sänd ditt CV med personligt brev till sara@kinnex.se senast den 31 maj.

SAMTYCKE

Med att du skickar in ditt CV och personliga brev ger du ditt medgivande att vi hanterar persondata under rekryteringsprocessen. Vi ber dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan. Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än 12 månader.

OM KINNEX

Kinnex Mekaniska i Götene är ett framtidsföretag inom kontraktstillverkning på den svenska marknaden och i viss utsträckning även för export. Vi är 63 anställda och omsatte år 2020, 107 miljoner kronor. Med våra kunders krav och förväntningar i fokus bygger vi långsiktiga affärsrelationer där partnerskapet mellan oss är vårt viktigaste mål. Att dessutom kunna leverera mervärden utöver det förväntade ger såväl oss som våra kunder en stor tillfredsställelse.

Tack vare engagerade och kunniga medarbetare är det naturligt för oss att möta upp mot våra egna högt ställda krav som följer ledorden: Flexibla, noggranna, leveranssäkra och kostnadseffektiva. Nu söker vi Dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team och som trivs att jobba i grupp såväl som självständigt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår