VI SÖKER

CNC-Operatörer svarv

Dina arbetsuppgifter

Vi söker CNC-operatörer till vår svar- och fräsavdelning, arbetet innebär höga krav på noggrannhet och självständighet. Som CNC-operatör ansvarar du för att styra, hantera och övervaka maskinerna så att rätt produktivitet uppnås och möter våra uppsatta kvalitets- och leveranskrav.

Vi söker dig som har verkstadstekniskutbildning eller arbetslivserfarenhet med några års erfarenhet som CNC-operatör. Har god skärteknisk, ritteknisk och mättekniskkompetens. Trivs att jobba i grupp men även jobba självständigt.

Arbetet innebär heltid och 2-skift.

ÖVRIGT

Urvalsarbetet kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag. Vänligen ange CNC-Operatörer svarv i ämnesraden vid din ansökan. Sänd ditt CV med personligt brev till sara@kinnex.se senast den 31 maj.

SAMTYCKE

Med att du skickar in ditt CV och personliga brev ger du ditt medgivande att vi hanterar persondata under rekryteringsprocessen. Vi ber dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan. Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än 12 månader.

OM KINNEX

Kinnex Mekaniska i Götene är ett framtidsföretag inom kontraktstillverkning på den svenska marknaden och i viss utsträckning även för export. Vi är 63 anställda och omsatte år 2020, 107 miljoner kronor. Med våra kunders krav och förväntningar i fokus bygger vi långsiktiga affärsrelationer där partnerskapet mellan oss är vårt viktigaste mål. Att dessutom kunna leverera mervärden utöver det förväntade ger såväl oss som våra kunder en stor tillfredsställelse.

Tack vare engagerade och kunniga medarbetare är det naturligt för oss att möta upp mot våra egna högt ställda krav som följer ledorden: Flexibla, noggranna, leveranssäkra och kostnadseffektiva. Nu söker vi Dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team och som trivs att jobba i grupp såväl som självständigt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår